Voegen coaten


Voegen coating is een bewerking waarmee de voegen tussen uw tegels een kleurvaste, schimmelwerende en vuil afstotende laag krijgen. Deze coating is op nagenoeg elke voegsoort te gebruiken.

Er zijn verschillende redenen om uw voegen te laten coaten. Oude voegen kunnen een vervuild uiterlijk hebben gekregen of de voegen in uw nieuwe badkamer hebben geen egale kleur. (bonte uitstraling)

Nieuw voegwerk:

In het (ver)bouwen kan er een hoop gebeuren. Op veel zaken is er voldoende zicht en controle en op andere minder. Voegen dienen onder bepaalde omstandigheden te worden ingewassen en verwerkt. Omdat dit niet altijd lukt of kan zien wij veel problemen ontstaan in nieuw voeg werk. Veel geziene problemen zijn kleurverschil, egaal verkleurde voegen en verkeerd aangebrachte kleur voeg.

In alle genoemde gevallen is het coaten van de voeg een goede oplossing. Door deze behandeling zal de kleur egaal zijn en krijgt de vloer of wand een compleet andere uitstraling.

Bestaand voegwerk:

Uw badkamer is inmiddels een paar jaar oud en in de douche zijn uw witte voegen aangetast door de kalk in het water. Of door het leven op uw vloer zijn de voegen in de woonkamer een heel andere kleur geworden dan onder het kleed of in de hal. Ook na een aanbouw is het verschil tussen de nieuwe voegen en de huidige wel erg groot. Ook hier is voegen coaten de juiste oplossing. Door alle voegen te coaten is het kleurverschil opgeheven. Als bonus neemt het vermogen van vocht en vuilopname van de voeg enorm af. Hierdoor wordt de voeg makkelijker schoon te maken en blijft het oppervlak optisch langer schoon.

Kleuren:

Er zijn 6 standaard kleuren:

Wit

Jasmijn

Zilvergrijs

Grijs

Buxy

Antraciet

Andere kleuren kunnen op bestelling worden aangemaakt.

Interesse in deze behandeling of de producten? Neem contact met ons op via de mail, telefoon of het contactformulier op de site!